Pancakes, ook al zo lekker! Deze pancakes zijn gemaakt van amandelmeel en daardoor glutenvrij. Baksels met amandelmeel zijn altijd goed, want het meel heeft een wat korrelige structuur en de wat zoetige smaak van amandelen, waardoor je creatie super lekker wordt.

Deze pannenkoekjes zijn ook nog eens heel snel en makkelijk te maken. Voor 2 personen prak je een banaan en mengt die met een losgeklopt ei en 60 gram amandelmeel. Hiervan bak je in een grote koekenpan 6 pancakes en die eet je dan lekker warm natuurlijk meteen op. Ik heb er plakjes banaan en blauwe bessen bij gedaan. De blauwe bessen heb ik heel kort opgewarmd in de magnetron. Doe dit wel voorzichtig, want je wilt niet dat alles onder de blauwe spetters komt te zitten.

Wij hebben dit als lunch gegeten, maar als je meteen uit je bed al zin en tijd hebt om te bakken, zijn ze natuurlijk ook heerlijk als ontbijt. Wat yoghurt en fruit erbij en je kunt er de hele ochtend tegen. Kies jij voor lunch of ontbijt?

Reacties

Populaire posts