Wie neemt er wel eens een high tea? In deze coronatijd mag je jezelf best wel een keer verwennen met allerlei lekkere hapjes. Nu de horeca alweer een tijdje gesloten is, kun je bij veel restaurants wel iets bestellen om thuis op te eten. Ze doen hun best om toch zichtbaar te blijven en nog iets van omzet te maken. In dit kader kun je de lokale middenstand steunen door af en toe iets bij hen te kopen en dat thuis lekker op te eten aan een mooi gedekte tafel. Je maakt van je maaltijd dan toch iets speciaals om van te genieten.

Zo ook met deze high tea die ik bestelde bij Bakkerij Royal in Den Bosch. 's Middags opgehaald en 's avonds gegeten als maaltijd, want het was toch wel een beetje veel. De high tea bestond uit warme en koude hartige hapjes en heel veel lekkere zoetigheid. Met instructies voor het opwarmen en met verschillende soorten thee van Blanche Dael. En van elke thee een beschrijving van de smaak en het aroma.


Tussen de hapjes door namen we pauze om nieuwe thee te zetten, zodat we er lekker lang over konden doen. Je moet ook de tijd nemen voor zo'n uitgebreide high tea anders zit je veel te gauw vol. Nu hebben we gewoon alles opgegeten en hadden we natuurlijk genoeg voor de rest van de avond.

Ik kan jullie zeker aanraden om ook een keer zoiets te doen. Het is heerlijk en weer eens iets anders, gezellig om te eten en daarnaast een opsteker voor de lokale horeca. We willen toch na deze lockdown ook weer ergens kunnen eten en drinken?

Reacties

Populaire posts