Hier word je toch helemaal blij van? Alleen het plaatje is al mooi om te zien en dan heb ik het nog niet over de koekjes. Appelrozijnkoekjes, en zo lekker! Heel makkelijk om te maken en na het bakken meteen op te eten. Het ruikt dan heerlijk naar versgebakken koekjes en met een kopje koffie of thee kun je er meteen aan beginnen. Wel even af laten koelen natuurlijk.

Voor de koekjes klop je 2 eieren schuimig met een eetlepel suiker en een theelepel kaneel. Dan voeg je 50 gram havermout, een theelepel bakpoeder, 50 gram rozijnen en 25 gehakte walnoten toe evenals een geraspte appel. Maak er ronde bergjes van op een bakplaat met bakpapier en bak de koekjes 15 minuten op 180 graden.

Ook hier valt weer veel te variƫren. Neem bijvoorbeeld een ander soort noten of gedroogde vruchten. Of doe er een lepel pindakaas of cacao door. Citroenrasp of gember is ook heel lekker. Gebruik je fantasie en maak zo het koekje wat jij lekker vindt!

Reacties

Populaire posts