Laat de zomer maar komen!

Heb je ook zo’n zin in de zomer? Lekker lui zijn in het zonnetje, gewoon in je eigen tuin, op je eigen balkon of toch liever met vakantie? Waar je ook voor kiest en wat jouw favoriete zomerplek ook is, er is altijd wel een heerlijke hangplek om te zitten, te liggen of letterlijk te hangen. Boek erbij, lekker drankje, zon boven je hoofd en genieten van je rust. Loom worden, ontspannen, niets hoeven te doen, wie wil dat nou niet?

Verbeeld je eens een tropisch strand met een hangmat tussen twee palmbomen (lekker hangen) of een zachte plaid in het warme zand met een fijn kussen (lekker liggen of zitten). Of onze eigen brede Nederlandse zandstranden waar je lekker over de zee kunt staren met de duinen in je rug. En hou je meer van bossen? Daar zijn meer dan genoeg bomen om in je hangmat te luieren. Beweeg gewoon mee met de wind en val lekker in slaap.

Neem voordat je dit allemaal wil gaan doen eens een kijkje bij https://www.tropilex.com/nl/ Hier vind je een ruime keuze aan mooie hangmatten en aanverwante artikelen, zoals standaards, plaids en kussens. En wat dacht je van een hangstoel om in te zitten, te lummelen en te schommelen. Misschien schommel je wel vanzelf in slaap. Heerlijk toch?

Alle artikelen en materialen zijn uitgevoerd in mooie kleuren van pastel tot tropische tinten en sterke geweven stoffen. Ook aan waterdichte en lichte (parachute-) stoffen is gedacht; handig en fijn om mee te reizen! En wat zo fijn is, het wordt fairtrade en ecologisch geproduceerd in Colombia, Brazilië en India. De wevers werken onder goede arbeidsomstandigheden, weven met de hand en worden ook bezocht door Tropilex zelf om te kijken of alles goed gaat.  Daarnaast wil Tropilex ook iets terug doen voor de natuur door milieuorganisaties te steunen en is daarom lid van 1%For The Planet. En daarom kun jij met een goed gevoel in je matje hangen!

En als je dan toch aan het kijken bent, doe dat dan ook meteen even bij https://www.hangmatgigant.nl/ waar je naast de artikelen van Tropilex nog meer soorten hangmatten en –stoelen vindt. Zelf ben ik helemaal weg van de baby- en kinderhangmatjes en hangstoeltjes in vrolijke en lieve kleurtjes. En met bijpassende zachte matrasjes. De bayhangmatjes kunnen in een standaard worden geplaats voor binnen en buiten, maar zijn ook geschikt om in de box te worden gehangen. Wat zal de baby daarvan genieten, en slapen! In de kinderhangmatjes liggen de kinderen knus in een eigen holletje. De kinderhangstoelen zijn super leuk om te zien en ik kan me zo voorstellen dat elk kind er blij van wordt. En met het kind ook de ouders.

Van alleen het kijken op de websites krijg je al zin in de zomer en word je blij van alle mogelijkheden die er zijn om lekker lui te worden. Laat je inspireren en geef jezelf gewoon eens een leuk cadeau.

In onze eigen tuin hebben wij helaas geen hangbomen, daarom ben ik super blij als ik op mijn zachte Tropilex-plaid, kleur smoke, met bijpassend kussen op het gras kan liggen met mijn favoriete boek en drankje. En dan maar hopen dat ik zelf niet in slaap val……………..of is dat misschien toch ook wel fijn?

 




Reacties

Populaire posts